EXOJOBS

ExoJobs hesabını silme Διαγραφή λογαριασμού ExoJobs Delete your ExoJobs account

Uygulamadan silme

  1. ExoJobs uygulamasını aç ve Profilim sekmesine git.
  2. Hesap ve güvenlik'e dokun.
  3. Hesabımı sil'e dokun, şifreni yaz ve Kalıcı olarak sil ile onayla.

Hesabın ve verilerin hemen silinir ve kayıtlı adresine bir onay e-postası gönderilir. Bu işlem geri alınamaz.

Uygulamaya erişemiyorsan

Hesabına kayıtlı e-posta adresinden support@exojobs.eu adresine, konu satırına "Hesap silme" yazarak e-posta gönder. Hesabın ve verilerin 30 gün içinde silinir ve sana haber veririz.

Hesabın sana ait olduğundan emin olmak için kayıtlı adresten yazmanı isteriz. Başka bir adresten yazarsan, kayıtlı adrese bir onay e-postası göndeririz.

Neler silinir

Neler, ne kadar süre kalır

VeriNedenNe kadar
Veritabanının günlük yedekleriVeri kaybına karşı korumaSildiğin veriler en geç 8 gün içinde yedeklerden de kalkar
Başkalarının senin hakkında yaptığı şikâyetlerKullanıcıların güvenliği ve kötüye kullanımın önlenmesiŞikâyetin yapıldığı tarihten 1 yıl sonra silinir
Barındırma sağlayıcısının teknik kayıtları (IP adresi, zaman)GüvenlikSağlayıcının kısa kayıt süresi boyunca
Bize yazdığın e-postalar (silme talebin dahil)Talebini yerine getirdiğimizi gösterebilmekGerektiği kadar

Sadece işverenlerin seni bulmasını istemiyorsan hesabını silmen gerekmez: Profilim → Gizlilik ve bildirimler → Profilim işverenlere görünsün ayarını kapatman yeterli.

Ayrıntılar: Gizlilik Politikası.

Διαγραφή από την εφαρμογή

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή ExoJobs και πηγαίνετε στην καρτέλα Προφίλ.
  2. Πατήστε Λογαριασμός και ασφάλεια.
  3. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού, γράψτε τον κωδικό σας και επιβεβαιώστε με Οριστική διαγραφή.

Ο λογαριασμός και τα δεδομένα σας διαγράφονται αμέσως και στέλνεται email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση του λογαριασμού. Η ενέργεια δεν αναιρείται.

Αν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή

Στείλτε email από τη διεύθυνση του λογαριασμού σας στο support@exojobs.eu με θέμα «Διαγραφή λογαριασμού». Ο λογαριασμός και τα δεδομένα σας διαγράφονται μέσα σε 30 ημέρες και σας ενημερώνουμε.

Για να βεβαιωθούμε ότι ο λογαριασμός είναι δικός σας, σας ζητάμε να γράψετε από τη διεύθυνση του λογαριασμού. Αν γράψετε από άλλη διεύθυνση, θα στείλουμε email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση του λογαριασμού.

Τι διαγράφεται

Τι παραμένει και για πόσο

ΔεδομέναΓιατίΓια πόσο
Ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένωνΠροστασία από απώλεια δεδομένωνΤα δεδομένα που διαγράφετε αφαιρούνται και από τα αντίγραφα το αργότερο μέσα σε 8 ημέρες
Αναφορές άλλων χρηστών για εσάςΑσφάλεια των χρηστών και πρόληψη κατάχρησηςΔιαγράφονται 1 χρόνο μετά την υποβολή τους
Τεχνικά αρχεία του παρόχου φιλοξενίας (διεύθυνση IP, ώρα)ΑσφάλειαΓια τη σύντομη περίοδο τήρησης του παρόχου
Email που μας στείλατε (και το αίτημα διαγραφής)Για να μπορούμε να αποδείξουμε ότι εκτελέσαμε το αίτημά σαςΌσο χρειάζεται

Αν απλώς δεν θέλετε να σας βρίσκουν οι εργοδότες, δεν χρειάζεται να διαγράψετε τον λογαριασμό: αρκεί να απενεργοποιήσετε το Προφίλ → Απόρρητο και ειδοποιήσεις → Ορατό προφίλ για εργοδότες.

Λεπτομέρειες: Πολιτική απορρήτου.

Delete in the app

  1. Open the ExoJobs app and go to the Profile tab.
  2. Tap Account and security.
  3. Tap Delete account, enter your password and confirm with Delete permanently.

Your account and data are deleted at once, and a confirmation email is sent to your account's address. This cannot be undone.

If you cannot use the app

Send an email from your account's email address to support@exojobs.eu with the subject "Account deletion". Your account and data are deleted within 30 days, and we let you know.

To make sure the account is yours, we ask you to write from the account's address. If you write from another address, we send a confirmation email to the account's address.

What is deleted

What stays, and for how long

DataWhyHow long
Daily backups of the databaseProtection against data lossData you delete also disappears from the backups within 8 days at the latest
Reports other users made about youKeeping users safe and preventing abuseDeleted 1 year after the report was made
The hosting provider's technical logs (IP address, time)SecurityFor the provider's short log retention period
Emails you sent us (including your deletion request)To be able to show we carried out your requestAs long as needed

If you only want employers to stop finding you, you do not need to delete your account: just switch off Profile → Privacy and notifications → Visible to employers.

Details: Privacy Policy.